Sponsoren:


Nieuwsbrief Netwerk Praktijkverpleegkundigen augustus 2011

Het nieuwe (studie) seizoen gaat weer van start! Er zijn opnieuw weer verschillende mogelijkheden om je kennis en kunde te verrijken. Op verschillende locaties in het hele land worden scholingen en opleidingen aangeboden. In de onderstaande advertenties zie je hiervan enkele voorbeelden. Ook op de website www.netwerkpraktijkverpleegkundigen.nl kun je informatie vinden door de banner van de opleiding aan te klikken.
Op 15 september 2011 vind te Amersfoort het jaarcongres van de afdeling praktijkverpleegkundigen/ praktijkondersteuners van V&VN plaats. Hiervoor ben je van harte uitgenodigd! Via onderstaande link kom je op het programma en onderaan op die pagina vind je een link om je op te geven.
http://www.praktijkverpleegkundigen-praktijkondersteuners.nl/jaarcongres-105.html

Praktijkverpleegkundige in de Verpleeghuisartsenpraktijk (VVP)
U, als verpleegkundige in het verpleeghuis, weet als geen ander dat deze functie heel generalistisch is. U bent door de wol geverfd. Aan allerlei situaties biedt u het hoofd, u kunt het kaf van het koren scheiden.

Maar wat is nu het grijze gebied tussen de medische kennis en verpleegkundige kennis? Taakherschikking verhoogt de kwaliteit van de zorg en brengt veel verandering en verdieping in uw dagelijks werk.

Wat komt daar allemaal bij kijken? Welke rolwisseling treedt op naar uw collega’s? Klopt het allemaal wel met de BIG wet? Bent u goed op de hoogte van de laatste evidence op het gebied van de ziektebeelden? Hoe zorgt u voor betere kwaliteit van zorg?

Avans+ biedt een opleiding aan om praktijkverpleegkundige te worden, of als u al in die rol werkt, uzelf te versterken en verbeteren in die rol. Deze opleiding sluit aan bij het competentieprofiel van de beroepsvereniging. De start is op 3 november en duurt 14 maanden, de modules zijn ook los te volgen.

Bent u als verpleegkundige op zoek naar deze uitdaging? Wilt u meer informatie of advies? Kijk op de website en download de brochure. Of neem contact op met Avans+, improving professionals, Kees Michielsen +31 (0)76 525 88 00.

Kent u iemand die geïnteresseerd is in deze opleiding? Zegt het voort!

Naast de opleiding praktijkverpleegkundige in het verpleeghuis biedt Avans+ ook de opleiding praktijkverpleegkundige/praktijkondersteuner in de huisartsenpraktijk aan. Kijk op onze website voor meer informatie.

Mark Two communications
In het najaar organiseren wij opnieuw de unieke leergang “Zorg voor Astma en COPD volgens de nieuwe zorgstandaard: Wat wordt er van mij verwacht en hoe geef ik dit handen en voeten?” als een vervolg op het succes van vorig jaar.

Deze leergang gaat in op de actualiteit en helpt u bij het (verder) optimaliseren van opzet én uitvoer van het Astma en COPD spreekuur. Alle aspecten die nodig zijn voor een succesvolle Astma en COPD zorg worden in het programma behandeld.
De leergang bestaat uit 3 modules en bieden wij aan op 7 verschillende locaties in het land. De modules die tijdens deze leergang behandeld worden zijn: Ziekteleer en behandeling van Astma en COPD, Spirometrie en Inhalatie en Effectief communiceren met patiënten.
Het is zowel voor de startende als ook voor de meer ervaren praktijkondersteuner/-verpleegkundige bedoeld.

U kunt zich inschrijven via de website www.marktwo.nl
Voor specifieke informatie over de inhoud per module bezoekt u onze website.
Accreditatie is voor 15 uur aangevraagd bij de NVvPO en door de V&V verleend voor 15 uur.
Graag tot ziens bij deze leergang!

De volgende netwerkbijeenkomst van Het Netwerk Praktijkverpleegkundigen staat gepland op: 18 november 2011!

Opleidingen:


Contactgegevens:

Netwerk
Praktijkverpleegkundigen
Reinder Brolsmawei 16
9815 DH Leeuwarden
Telefoon: 06-51143519
E-mail: <Klik hier>
KvK: 01171401

Realisatie: ReklameSuper Oud-Beijerland  -  Netwerk Praktijkverpleegkundigen © 2017